Contentabonnement: uw website up to date

Contentabonnement.nl

Een actuele website vereist onderhoud. U wilt een website met verse, heldere en aansprekende webteksten. Teksten die aansluiten bij uw bedrijf en klanten. Ontbreekt het u aan tijd om nieuwsberichten, interviews of de laatste update over uw organisatie bij te houden? Bij [Tkst & Meer] sluit u al tegen een overzichtelijk bedrag vanaf 200 euro per maand een contentabonnement af: Content & Context Basic of Content & Context Plus.

Contentabonnement op proef
Wilt u eerst kijken of een contentabonnement iets voor u is? Neem dan een proefabonnement! Surf naar www.contentabonnement.nl en lees meer over de mogelijkheden.

Ik voorzie uw website van onder meer nieuws, interviews, dossiers en veelgestelde vragen. De frequentie kunt u zelf bepalen. Het kan per week, per maand of per dag! Ik lever relevante, doelgerichte en uitnodigende webteksten met de juiste zoekwoorden zodat uw bedrijf vindbaar is in zoekmachines. Ook plaats ik de berichten in het contentmanagementsysteem van uw website en ontwikkel ik uw online nieuwsbrief. Op basis van een duidelijke briefing ontwikkelen we een content strategie en brengen we uw wensen in kaart.

Interesse? Neem contact op.